onsdag 23 januari 2008

arbete

Arbetet inkräktar på fritiden säjs det och jag kan bara hålla med.
De första veckorna på det här nya året har mitt fokus varit på min nya arbetsplats.
Både på gott och ont såklart. Roligt med nya arbetskamrater och "nya" uppgifter. Nu är det snart avklarat och jag får börja jobba på schema och därmed vet när fritiden är framöver.
Mer fritid har jag fått genom att slippa köra till Hammerdal varje arbetspass. 1,5 tim/ gång har jag "fått tillbaka" och det blir jag varse väldigt väl på morron, det tar 5 min till jobbet utan bil!

Idag, -20 grader och jag ska fara hem till Djupudden för att koppla av och elda lite. "Momma" och Tyra följer med. Det blir bra för att återvända till Flata imorgon igen. Då väntar en rolig kväll med mina vänner Vävrumporna. Det återkommer jag till.
So long!

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ja, det kan vara skönt att ha ett schema och veta när man ska jobba. Men grattis till nytt jobb på ny plats!!! :)

Anonym sa...

Det finns som som saknar dig och hoppas på ett onsdagsbesök också ;o) Dom håller på att drillas och trallas inför två framträdanden på Jamtli. Tyvärr var det fullt på vandrarhemmet i år men vi ska bo på frösön istället.
Vi kanske skulle dejta nån gång?!

karin sa...

Ja, vi dejtar snabbt som attan, på måndag? Roligt att nån saknar mej! och de e klart jag längtar efter de ljuva toner och glada skratt som man får med er på onsdagskvällan.

Anonym sa...

Drillas ja, ja den där Ingrid, hon har tom fått oss att tystna när hon vill prata, och attans vad mycket låtar hon har tryckt in i oss :) Vi saknar dig kom till oss någon onsdag.
Kicki

karin sa...

Kommer på onsdag 30/1, Kul att du tittar in Kicki. Har du nån blogg?